Monday 10 December 2012

Het Jaar horoscoop van 2013 van
 
´Leeuw´
 
De Leeuw staat in 2013 weer volledig zijn mannetje, dit in tegenstelling tot 2012.
De leeuw was eind 2012 wat rustig en ingetogen, maar 2013 staat in het teken van geluk en vrolijkheid.

Liefde en relaties in 2013:

De leeuw zal het komende jaar bezig worden gehouden met kinderen, denk aan gezinsuitbreiding of een kind dat uw aandacht trekt en waar uw liefde naar uit gaat.
Ook zal zich een nieuwe vriendschap aandienen en ervoor zorgen dat u een kijkje neemt in een voor u nog onbekende wereld, wees niet bang dit zal uw verbeeldingswereld verrijken en een aanwinst voor uw gehele leefsituatie zijn.

Financiën in 2013:

Nog altijd is het verstandig om ook in 2013 niet teveel te gaan speculeren, een gokje wagen kan…maar tart het lot niet teveel anders kan het lot zich tegen u keren.
Uw financiële situatie geeft u de mogelijkheid een investering te doen welke op lange termijn zeer gunstig uit kan pakken.


Carrière in 2013:

Hoewel u van nature de drang heeft om snel te presteren en daar snel voor te worden beloond, is het voor de leeuw van belang wel in de gaten te houden dat dit niet zo werkt.
U moet zich volledig inzetten en geduld hebben.
Tegen het einde van het jaar zal zich een kans voordoen op het werk, benut deze kans en wees geduldig.



Persoonlijke ontwikkeling in 2013:
De leeuw heeft het afgelopen jaar flink wat tijd aan uiterlijke verzorging besteed, u voelt u fit en u straalt uit dat u zowel fysiek als mentaal sterker dan ooit bent.
2013 is het jaar voor de leeuw om die vervelende verslavingen aan de kant te zetten, dit heeft de meeste kans van slagen rond april.

No comments: